onsdag 19:11

Hejhej!
Efter skolan idag åkte jag med sophie, sofie och jenna till birsta för en runda. Hittade en mysig kofta, ett linne på rean (som jag ska klippa lite i haha) och en bandeau. Är väldigt sugen på att köpa ett par jeans med hög midja, ett par skor och en ny väska. Men såg inget som passade så det får bli en annan dag.
Från HM
Från Vero Moda
Från Vero Moda

tisdag 21:40

Sitter nerbäddad i min varma säng och lyssnar på musik. Tog ett bad förut med tända ljus, datorn med oth på toalettstolen och min bodyscrub i handen. Det var riktigt skönt kan jag lova.
Imorgon börjar jag 09.40, och har fått veta att Jenna kom in på Mikael Elias! Sofie kom in när dom båda ansökte förra veckan, men bara Sofie kom in då eftersom Jenna inte klarade provet i historia på Katrinelund. Men nu visar det sig att hon inte behöver göra om det för att komma in. Så nu är gänget samlat, alla går på Mikael Elias!
Tyvärr känner ju jag mig som en outsider nu när dom alla går i samma klass, och jag ekonomi....
Men vi lär ju träffas mycket på raster och så, Love yah my girls SJS! ♥

outfit 30/8

foto: Hanna Wiklander

Ek11 ♥


måndag 15:31

Hellu, jag sitter på mattelektion nu och vänar på att alla ska hämta sina matteböcker.
Jag slutar halv 5 idag men tror att jag ska till stan en snabbis och köpa block och sånt till skolan. Sen ska jag ut ch springa när jag kommer hem. Mitt nya liv ska ju börja nu när skolan börjat:  träna och plugga!
Men nu börjar vi nog , harebra hörshey!
(har ingen bild o bjuda på, så ni får överleva tills nästa inlägg)

söndag 22:24

Asså fan... Känslan man får när man ser ett asbra OTH avsnitt online (har inte säsong 8 på box) också kommer en skylt upp som det står "you have watched 72 minutes already, bye premium to enjoy unlimited videos or wait 60 mins".
Glöm din feta dröm att jag ska betala, och fuckyou för att jag måste vänta en timme för att fortsätta se.....

söndag 19:18

The puma is running out!

söndag 12:26

Igår var jag med mian bruds och ante på bilträff i birsta. Det var inte överdrivet mycke folk, och inga man kände var social. Efter mina 5 timmars sömn var jag rätt trött kan jag säga, somnade i moppebilen påväg hem haha.
Idag ska jag bara njuta och inte göra så mycket. Dagens to do list är typ; damsuga rummet och duscha. Sen blire bara nörding of oth som gäller!
Hörshej ♥

lördag 10:54

Gomoron påer :)
Jag ligger nyvaken i sängen och ska snart äta frukost. Gårdagen spenderades först med jenna,sofie och sofie. Sen åkte jenna och sofie hem till sig så då vare bara sophie och jag kvar. Vi var med ante och micke och var social.

Idag vet jag inte vad som händer, ska städa och vara duktig hade jag tänkt. Men eftesom jag la mig 5 igår (efter att ha nördat one tree hill), och vaknar 10 så blir det nog en tidig kväll, om inga andra planer kommer upp.


svimmarN

Okej vart ska jag börja... Jag svimmade idag på skolan, två gånger faktiskt, haha. Och nu har jag fått reda på att jag har Cancer... näärå! Men det var såhär att jag fick jordens jävla mensverk, jag svär jag dog. Det har hänt en gång förut dethär med att jag svimmar. Men jag tar alltid en ipren just in case, också glömde jag det idag. Så då var jag helt yr och svettig o grejer...
Haha asså gud alla i klassen fick typ hjärtinfarkt troja ! Och det var första gången jag hade läraren Emma så hon fick ju säkert en bild av mig nu : SvimmarN som vill stava sitt namn med z..

Men de ska inte hända igen, men nu vet ni NA11+EK11 att om nån känner för att svimma på skolan så ringer jag Emma som ni kan landa på när ni svimmar (y) just do as me 


onsdag 11:03

Godmorgon!
Jag börjar egentligen kl 12:15, men jag vaknade en timme före alarmet och var vrålpigg. Så nu ska jag försöka komma på nått att göra i 1 timme och 10 minuter innan bussen går..

Inatt vaknade jag också och fick för mig att jag börjar kvart i tolv istället för kvart över, så då låg jag vaken typ 20 min och fiunderade på om jag skulle ta en tidigare buss bara för att vara säker, haha.





tisdag 20:14

Hellu
Ligger i soffan och kollar på Vänner. Har nyss varit på affären med mami och köpt godis inför imorn när det är kick-off.
Fick våra skoldatorer idag, kommer inte ihåg märket men den är röd och liten. Tycker det är väldigt praktiskt att ha dator i skolan, leta fakta o grejer.

Eftersom jag inte kommer vara hemma imorn så kommer jag inte blogga nått, så vi hörs på tordag kväll.
Nu ska jag snart gå och duscha sen ska jag packa allt tills imorrn, hörshey ♥




måndag 22:24

Sitter i sängen och har allmänt tråkigt. Har kollat på film, dushat, noppat ögonbrynen, bestämmt outfitten tills imorn så...vad gör man nu? Är inte trött fast jag vill vara de, borde packa upp de lilla sista som är kvar men orkar inte - Lat i know!

Måste säga att det var sjukt länge sedan jag ställde klockan på 07:30, och det är hemst att man ska kliva upp den här tiden (om inte tidigare) nästan varje dag tills det är höstlov liksom. Höstlov...höst...kallt...trött...mörkt...plugg... 
Sommaren gick för fort. 

           weheartit


Första dagen

Hejhej, somsagt idag var det första dagen på Mikael Elias Teoretisa gymnasium! Det kändes lite konstigt att man nu ska lära känna massa nya människor, nya lokaler och nya lärare. Allt verkar helt okej, känner ju ingen speciellt efter första dagen men jag hoppas att alla är snälla och så :)
På onsdag ska vi på kick-off och övernatta i stöde. Hoppas det blir kul, men när dom säger att vi ska vara ute mycket- oavsett om det regnar- så dör man ju inte av glädje precis..

Nu ska jag mysa ner mig med en film! Puss ♥




söndag 22:08

Halloj!
Idag har jag och mina soulmates njutit av sista dagen på sommarlovet genom att smälla i oss en kebabrulle. Det var sjukt gott tills jag såg att en innehåller 2000 kalorier... ångest! Jaja man måste leva också, speciellt sista dagen i ledighet. 

Nu har jag förflyttat mig till mamma de närmaste två veckorna igen. Har precis packat upp alla kläder och så. Nu ska jag sätta på en film hade jag tänkt, och sen sova. När man vaknar upp är det skola som gäller, blir hämtad av sophie vid halv 10 ungefär. Jobbigt och kliva upp tidigt varje dag... :(

foto: Hanna Wiklander



Shoppingen

Byxor med hög midja från Gina Tricot




Brun halsduk från Vero Moda

lördag 16:51

Hellu!
Jag har precis varit i birsta med sofie. Fick med mig lite grejor hem, visar dom senare.

Ikväll blir det nog inge selånger eftersom det regnar.. Är sugen på filmkväll så brudsen kanske kommer till mig ist. Eller om det slutar regna så kanske vi går på selånger ändå, vi får se :)

Gårdagen på sleånger var helt okej. Vi gick runt, träffa lite folk, åkte virvelvinden med sofie, jenna och sofies brorsa, stog och posa vid bilarna...haha xD

Jag, sofie, jenna ♥


Tog lite bilder från sofies blogg (http://sofiiehammarstrom.blogg.se/)








fredag 11:15


torsdag 19:08

Hej, har inte hunnit bloggat nått idag för jag har spelat in filmen som jag,syrran och kusinerna gör. Men nu är jag hemma och har precis duschat.

Nu kom kusin hit så vi sitter och fular oss i camen haha. Men hon ska lämna mig sen för sin träning den jäveln.. ;( Fast då kommer nästa kusin hit efter sin träning och byter av men andra, soo im happy anyway :d

Hörs senare, posshej ♥

Den bju vi på!




 


onsdag 13:50

Hej på er!
Sitter i sängen och ska snart slå på OTH. Har inte gjort så mycket idag, hämtade moppen hos mamma och var hos Jolly en stund. Ikväll kanske jag ska vara med soulmatsen igen, men det är inte bestämmt än så vi får se. Om inte så ska jag ut och springa, måste verkligen börja träna igen för jag har legat på latsidan senaste tiden och min kondition står typ på minus... Det får bli på riktigt när skolan börjar, då ska rutinerna tillbaka! 

Jag har fått reda på att ettorna på Mikael Elias ska övernatta en natt första veckan, och det är ekonomi + natur som gör det ena dan och samhälle den andra. Fuck that säger jag bara, vaför kunde inte samhälle vara med ekonomiarna för?? Så kunde jag vara med min Sophie och allt hade vare jättebra. Men nejdå, här ska man ut och luffa med totalt okända personer, JÄTTEKUL! nej -.- 
Fattas bara att man ska leka skitfula lekar och "lära känna varandra" genom att göra nått asfult och totalt skämma ut sig......... 

Jaja slut på wainandet vi höres people! 
 

tisdag 21:09

Funderar starkt på att byta bloggnamn! Tycker kislev låter som en blandning av barnlego och rosa godis (?). Jag har tänk på nått i stil med 96, nintysix.blogg.se är ju upptaget såklart... Men om man gör om de lite så kanske ninesix eller något i stil med det. Vill ha nått på ett annat språk också , men det är så svårt och hitta ett bra ord som också blir bra på det andra språket. (Har gjort samma med kislev, som betyder min födelsemånad mars på hebreiska, och fråga inte vad det är för språk för de har jag ingen aning om haha).
Kommer säkert komma på fler ideer men tills vidare kör jag här. ♥


tisdag 15:01

Hej!
Igårkväll var jag med mina bruds hos Sofie. Vi pratade mest och tog in allt vi missat från varran. Nu sitter jag i min nya "Fatboy" och irriterar mig på ett o annat..
För övrigt så känner jag mig som ett söndagsbarn, seg och äcklig typ.. Så jag ska hoppa in i duschen snart och använda min nya bodyscrub och bli fresh igen. 

Måste  damsuga också för det gjorde jag inte igår, OCH bestämma om jag ska svarta eller vita hyllor - hard times..

Vi och Eric Amarillo på gf ♥

New in

Höstjacka från Bik Bok


Shoes från HM


Ring från HM


Från Vero Moda


Från New Yorker


måndag 10:23

Godmorgon på er!
Jag ligger nyvaken i min säng och orkar inte kliva upp. Kunde inte somna om så jag startade datan istället.
Iallafall, idag ska jag damsuga rummet och packa upp. Kommer väl bli att jag ser några avsnitt av one tree hill också. Love that serie! ♥
Min "säck" (en sån där fatboy) som jag ska ha i mitt rum kommer idag också, så vi ska se om den 'passar in'. Jag måste få färdigt mitt rum men vet inte hur jag vill ha det.. Temat ska vara svart/silver/vit iaf, men hur hyllor och sånt ska vara har jag ingen aning om.
Intresseklubben antecknar! haha nä men jag visar shoppingen senare, posshej



Home sweat home

Efter en 8 timmars bilresa hem från Kalmar så är det otroligt skönt att vara hemma! Har längtat efter min säng sen jag lämnade den, och jag längtar tills jag vaknar upp som en prinsessa :')
Har saknat mina vänner så imorn blir första gången vi är samlad alla fyra på aslänge ♥ Har gått o längtat tills jag får höra Jennas bas också! Hua jag ryser redan. 

Jag visar upp de jag shoppat imorn, poss påer

Syrran och jag i bilen påväg till Öland, haha shnygga!


NT - nails & spa

Måste visa mina proffsfixade naglar som jag fick gjorda i fredags på NT - nails & spa. Det var en riktig snäll och duktig tjej i min ålder som gjorde mina, medans hennes mamma (som har butiken) gjorde Åsas naglar.
Blev riktigt nöjd över resultatet och önskar dom hade samma billiga pris i sundsvall så man kunde gått dit regelbundet o ha fina naglar all the time, men nä...


Nystart

Hej!
Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Design o header är väldigt tillfällig, så de ska göras om nån gång snart.

Hoppas ni som läste min blogg förut kommer läsa den nu igen! :)


RSS 2.0